Eddyfi Academy  Online Eğitimler Başlıyor!

20 Mar 2020

Eddyfi firması, Eddyfi Academy adı altında ücretsiz online eğitimlerini başlatıyor. Tamamen ücretsiz olacak bu online eğitimler sayesinde sektörü tahribatsız muayene yöntemleri konusunda bilinçlendirmeyi ve en yeni teknolojileri duyurmayı öngörüyor. Eddyfi Academy web sitesi sayfasından dolduracağınız basit bir form ile eğitimlere katılabilirsiniz. Firmanın bu eğitimler ile ilgili duyurusunda aşağıdaki bilgiler yer aldı;

Eddyfi Academy;

"Online eğitim kurslarımızla temel bilgileri öğrenebilir veya sizi bir adım öne taşıyacak, endüstrinin en çok değer verdiği bilgilere ulaşabilirsiniz. Kendinizin belirleyeceği eğitim hızı sayesinde hem teknisyenlerin hem de servis sağlayıcılarının analiz yeteneklerinin kendi programları doğrultusunda en üst seviyeye çıkartmalarını sağlıyoruz.  Mevcut en son eğitimimizle güncel kalın ve ayrıca tamamladığınız her dijital eğitim için resmi sertifikanıza sahip olun."

Sektörlerin genel olarak yavaşladığı ve firmaların kendilerine vakit ayırabildiği bu dönemde, sektörün her aktörünü ilgilendiren ve NDT konusunda bilinçlendirmeyi hedefleyen Eddyfi Academy ücretsiz online eğitimlerini kaçırmamanızı tavsiye ediyoruz. Eğitim konusunda veya NDT cihazları ile ilgili detaylı sorularınız için her zaman Troy-Met Kalite Kontrol Sistemleri uzman mühendisleriyle iletişime geçebilirsiniz.