Sonyks™ Guided Wave Denetimlerini Nasıl Geliştiriyor?

28 Tem 2024

Eşsiz Denetim Hızı 

Sonyks, benzersiz denetim hızıyla öne çıkıyor. Sonyks tarafından kullanılan benzersiz veri toplama yöntemi, veri toplamanın dakikalar yerine saniyeler sürmesini sağlayarak denetim süresini önemli ölçüde kısaltır. Bu hızlı veri toplama, cihazın ve dönüştürücü aracının taşınabilirliği ile birleştiğinde, konumlar arasında kolayca hareket edilmesini sağlayarak üretkenliği daha da artırır. 

Saha Süresinin Ötesinde Gelişmiş Üretkenlik 

Guided Wave testinde üretkenlik sadece sahada harcanan zamanla ilgili değildir. Bir denetimin birincil amacı, bulguların ayrıntılı bir raporunu sunmaktır. Geleneksel yöntemlerde bu durum, denetimciler, yöneticiler ve son kullanıcılar için bir sorun noktası olmuştur. Ekipman üreticileri, özellikle birden fazla boru ve konum söz konusu olduğunda, raporlama sürecini genellikle kolaylaştırmamıştır. İş kapsamına açıkça uyan ve denetim kapsamını gösteren nihai raporların derlenmesi bazen denetimin kendisi kadar uzun sürebiliyordu. 

Basitleştirilmiş ve Verimli Raporlama 

Yazılımın proje tabanlı kurulumu sayesinde denetimciler, denetim sırasında ilerledikçe etkili bir şekilde raporlama yapabiliyor. Bu modern yaklaşım, eski konum tabanlı yöntemlerin yerini alarak tüm boruların ve konumların tek bir dosyaya dahil edilmesini sağlıyor. Müfettişler ilerledikçe hangi konumların rapora ekleneceğini seçebilir ve kapsamın net bir şekilde raporlanmasını sağlamak için tüm boru için tek bir referans noktası kullanabilir. 

Denetim tamamlandığında ve denetimci sahadan ayrıldığında, çok konumlu raporun oluşturulması kolay hale gelir. Rapor tüm boruları ve konumları otomatik olarak içerir, yalnızca bazı basit alanların doldurulmasını, bir meslektaş incelemesini ve ardından müşteriye gönderilmesini gerektirir. Denetimin kapsamı ne olursa olsun bu süreç birkaç saatten fazla sürmez. Raporların bir örneğine buradan ulaşabilirsiniz.

Özelleştirilebilir Raporlama Seçenekleri 

Sonyks yazılımı, takip tablosu gibi isteğe bağlı bölümleri seçmeyi kolaylaştırarak raporlama sürecinde esneklik sağlar. Detaylı bilgi için Troy-Met Kalite Kontrol Sistemleri'nin uzman mühendisi ekibi ile iletişime geçebilirsiniz.

 

İlgili Ürünler